Reunió amb els bombers voluntaris.

El passat dia 5 d’ abril i després de prometre als bombers de SAV que tots els regidors i grups polítics del municipi els donaríem suport i recolzament amb les seves més que justes demandes, va tenir lloc al parc de bombers una reunió amb el Secretari General de Prevenció, Extinció d’ Incendis i Salvament de le Generalitat de Catalunya.

Poques coses es van acordar per part del Sr Manel Pardo ( el Secretari Gal. ), de fet, es va limitar a dir que hi havien parcs amb situacions molt pitjors i a manifestar la manca de recursos econòmics de la Generalitat per fer front a aquest problemes.Bombers reunio Manel pardo

 

 

 

 

 

 

 

Al 20128 hi havien unes 50 dotacions amb 92 camions, el sistema actualment disposa de menys recursos que fa 10 anys. La  Generalitat no pot finançar els parcs i aquest van quedant desfasats tecnològicament. Dels 150 parcs voluntaris la majoria no tenen eines ni mitjans per fer la seva tasca de manera eficaç i segura. Al final, els cops a l’ esquena i les bones paraules estan molt bé, però els incendis no s’ apaguen amb bones paraules, si no amb camions, mànegues, equips i eines contra incendis.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment