Ocupen una casa al Passatge Camèlies d’ Alfou.

El passat dilluns dia 20, al voltant de les 15.00h la casa propietat del banc i gestionada per Bulding Center. Els okupes han trencat una reixa d’ una finestra i han entrat malgrat les mesures que no fa gaire van posar-se per evitar l’ entrada a la casa.

La policia local i els mossos van personar-se però no van poder fer fora l’ ocupant, de manera que els veïns alarmats van començar a intentar localitzar algun responsable de la immobiliària per tal d’ instar-lo a presentar denúncia abans de les 48h des de que va ocòrrer el fet.

La policia local, al mateix dia també va poder localitzar la propietat per tal d’ informar-la dels fets a efectes de presentar denúncia per usurpació de la propietat. Mentre, la comissió per lluitar contra les ocupacions segueix sense convocar-se i no s’ha donat cap resposta al conjunt de mesures anti ocupació que varem presentar ja fa 3 mesos.

Camelies1

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment