Pàtria: La pel·licula que no va ser.

Pàtria, la pellicula del director de cinema Joan Frank Charansonnet que juntament amb dos dels protagonistes viuen a Sant Antoni de Vilamajor, premiada al festival de Niça i presentada davant la Presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell, no s’ estrenarà al nostre municipi el proper dia 9 de juny, per problemes de manca de diners per part de l’ Ajuntament. Malgrat la regidora de cultura va dir-nos que el cost total d’ emetrela a La Sala era d’ uns 3.500 eur, el cert és que un cop hem vist el pressupost que la productora va entregar, l’ import per adequar el so del local, era de 2.300 eur. Els cànons de drets d’ autor estaven ja coberts amb el preu de les entrades, 7 eur cada una. El 50% d’ aquestes era per la productora i els esmentats drets d’ autor. La pellicula s’ emetia en estrena en 4 sessions ( 3 o 4 dies ), omplint la meitat de l’ aforament de La Sala ( 150 persones ) els 4 dies, l’ ajuntament hagués recuperat 1.800 eur. Per tant el cost real hagués estat de 500 eur. Hem portat al pregó de les Festes Majors actors de TV3 que han cobrat més per molt menys, hem contractat orquestres per una sola actuació a un cost de 7.000 eur.

El nostre ajuntament, és la rialla de tota la comarca per aquest fet. El resò que als mitjans audiovisuals hagués tingut per al nostre municipi, fóra un reclam importantíssim per al turisme del nostre poble. En , un element més d’ aquest Ajuntament que cada cop s’ endinsa més en el municipi surrealista 2.0 en que s’ està convertint.

Fins i tot des de el PDCat han criticat la decissió dels companys i socis de govern d’ ERC.

patria bernat parera

Podem afegir també el no voler regalar un llibre sobre Vilamajor amb un cost de 9 eur als responsables o tutors de les escoles franceses que cada any visiten el nostre municipi.

Us posem el vídeo del ple i jutgeu vosaltres mateixos.

 

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment