Estat de les parcel·les de les urbanitzacions.

Ja a començaments de juny, i per mitjà dels grups de Whatsapp de les urbanitzacions, PUSA va presentar un requeriment a l’ ajuntament el dia 23 de juny demanant que s’ iniciesin els expedients per tal que els propietaris que no tenen les parcel·les en bon estat de conservació, posessin fil a l’agulla i les netegessin.

Havent-nos respòs el dia 28 de juny la instància presentada, us informem de l’ estat actual del problema.

S’han requerit a un propietari del C/ Cerdanya de Can Miret. PUSA va presentar 6 parcel·les susceptibles de ser requerides )

Als dels carrers Iuca vivendes ) Avda Alfou 2), Corredor 1 ), Bruc (3), Alzina 3 ), Salze 1 )Avda Vilamajor 1 ), Montnegre 1 ), Hortènsia 2), Narcís 2), i Magnòlia 1 ). Totes d’ Alfou.

No hi ha cap expedient de les parcel·les de les Pungoles, malgrat la nostra relació n’ incloien 2, al C/ Montsant i Montnegre.

En qualsevol cas, entenem que estem en el bon camí, i per descomptat seguirem atents l’ evolució dels expedients oberts i preguntarem per aquells que no s’ han incoat.

D’ altra banda PUSA ha proposat que sigui la policia local la que d’ ofici incoi els expedients aprofitant les rondes que es fan pels carrers de les urbanitzacions, de manera que durant tot l’ any es pugui fer un seguiment d eles parcel·les en mal estat de conservació.Franja forestal Iuca 2016

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment