40.000 eur per una instal·lació d’ un punt de recàrrega per a cotxes elèctrics.

Instalacio recarrega cotxesGran noticia, molt bona iniciativa, respectuosa amb el medi ambient, impulsora de les noves tecnologies i……. Llàstima que a St Antoni de Vilamajor no hi hagi cap cotxe elèctric, de fet ni tan sols els de la policia local ho son. 40.000 eur tirats a les escombraries.

Aquest ajuntament (CiU/ERC) abans de prendre una decisió, estudia el problema i després busca la millor solució. Com que han pensat que a St Antoni tenim molts cotxes elèctrics, caldria donar-los servei amb un punt de recàrrega . El problema és que es fan les coses al inrevés, primer posem el punt de recàrrega i després esperarem a que hi hagin cotxes elèctrics per carregar-los. La casa per la teulada. Mentre, els veïns de les urbanitzacions esperem des de fa més de 4 mesos que s’ instalin més càmeres de seguretat als accessos de les urbanitzacions . Amb aquest 40.000 eur, s’ haguessin pogut instal·lar 4 càmeres més. No hi ha cap criteri, cap planificació, cap mena de sentit comú, seguim funcionant sense rumb. Això és el municipi surrealista 2.0.

Ja va passar amb la decisió de prohibir el pas als veïns de St Pere, que a corra cuita van haver de rectificar, va seguir amb la mort del 26 roures del parc, comprats a Florència amb vacances de l’ Alcaldessa incloses, seguim amb els problemes de la sagnia d’ agents de la policia que marxen de St Antoni per les precàries condicions de treball, resolent el problema del restaurant de les Pungoles amb una màquina de venda de begudes i cacauets, i així anem seguint…..

Cada dia anem pitjor.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment