Ple extraordinari sobre els Pressupostos 2016

Un cop més, ens hem quedat sols, juntament amb Canvi demanant poder participar aportant esmenes, idees o simplement suggerències, per tal de millorar els pressupostos. Ens van arribar ja tancats, sense que abans s’ns hagués emplaçat a cap reunió prèvia per parlar-ne i escoltar les nostres propostes.

Canvi va demanar al mateix dia del Ple, fer alguna esmena donat que els pressupostos no son vàlits fins que son ratificats en sessió plenària. Sis esmenes, que en cap cas desvirtuaven el pressupost, van presentar-se, cap va ser acceptada. Això sí, van fer el “paripé” durant 15 minuts on van fer-nos marxar fora de la sala per tal que ells deliberessin les propostes presentades. Al entrar la sorpresa va ser majúscula,quan ens van dir que no n’ acceptaven ni una. El pressupost estava fet i no pensaven canviar ni una coma. Poc respecte a la feina de l’ oposició i als seus regidors, poc respecte a la democràcia i als mateixos veïns que encara pensen que fer política és quelcom més que cobrar un sou a final de mes.

PUSA va rebutjar els pressupostos per injustos amb les urbanitzacions, cap inversió per a elles, ni un euro. Cap augment d eles subvencions malgrat l’increment de recaptació de l’ IBI. Cap gest, cap concessió. El PP no ho hauria fet millor.

Aquí teniu el vídeo: https://youtu.be/xuSskfs19Zc

Ple extr pressupost 2016

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment