Ningú neteja als carrers d’ Alfou?

Fa setmanes que no pasa la màquina de recollida de la brossa a Alfou, els veïns ens han fet arribar fotografies de com estan els carrers, bruts.

Tot aquest estiu hem tingut el reforç de 6 nous treballadors a la brigada, l’ anomenada brigada jove i que s’ han sumat als 8 treballadors de la brigada permanent que té l’ ajuntament. En total 14 efectius, quasi el doble dels que teníem l’ any passat. El problema és que malgrat aquest increment important de treballadors, sembla que al menys a les urbanitzacions no han aparegut. Un cop més tot s’ ha concentrat al nucli. Fa setmanes que no es recull a Alfou, i proba d’ això son les imatges de bruticia de molts dels carrers de la urbanització.

Hem presentat una instància a l’ ajuntament amb les imatges adjuntades que podeu veure, i demanant se’ns informi de quin dies d’ aquest mes d’ agost ha passat la màquina Dulevo i amb quina frequència.

PUSA sempre va demanar que al menys 2 operaris de la brigada depenguessin de la regidoria d’ urbanitzacions ( regidoria de PUSA ) en lloc de la de Obres i serveis ( regidoria de Canvi ), però mai ho vàrem aconseguir. (És el que té està en minoria al govern). Per a nosaltres, el fet de no tenir una part de la brigada sota la nostra responsabilitat i direcció comportava que sovint, per fer petites tasques de manteniment s’ hagués de contractar  empreses privades externes, amb el sobre cost que això comportava.

L’ ajuntament ha incrementat els recursos per la brigada municipal, però com sempre pensant en el nucli i deixant de banda les urbanitzacions. No tenim actes de les festes majors de SAV a les urbanitzacions, ja no es fan concerts, no hi ha pressupost per a les urbanitzacions, no es volien obrir les piscines i ara tampoc tenim servei de neteja urbana.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment