Nou vehicle per a Protecció Civil.

Des que el 2019 varem entrar al govern, un dels objectius principals de la regidoria de Seguretat Ciutadana i Emergències va ser la de dotar de mitjans als cossos voluntaris de SAV. En aquesta direcció es va decidir invertir recursos per millorar les condicions del Parc de Bombers Voluntaris i el Cos de Protecció Civil. Gràcies a un conveni suscrit entre els ajuntaments de Cànoves, Cardedeu, Llinars del Vallés, Sant Pere i Sant Antoni de Vilamajor, la dotació pressupostària del parc de bombers va pasar de 2.000 eur a 10.000. Això ha permés que el nostre parc, sigui un dels més dotats en material de la comarca. Tanmateix, l’ objectiu també era potenciar el cos de voluntaris de Protecció Civil, que actualment consta de 10 membres. Es van comprar nous uniformes, un nou local i recentment una pick up equipada amb tots els elements necessaris per que el cos pugui donar el servei de manera efectiva i ràpida. Aquest any seguirem millorarn el seu material i formació per tal de tenir un cos referent a la comarca.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment