I PUSA no hi era…

CDC JSLLa Junta de Seguretat Local és un òrgan de govern que l’alcaldessa del municipi ha de convocar obligatòriament dues vegades l’any, i que contempla la participació dels grups municipals locals i les diferents forces de seguretat. Des del mandat de l’actual alcaldessa, al 2013, no s’havia convocat ni una sola vegada. Ara, després de les múltiples denúncies i avisos per part del PUSA, es va celebrar el passat 20 de gener… sense la presència de cap representant del PUSA, com han recordat repetidament des de l’equip de govern i des de CDC.

Ens havien convidat, cert. Malauradament, l’horari en el qual es va celebrar, les 11 del migdia d’un dia laborable, fa impossible a aquells qui no ens guanyem la vida gràcies a un sou municipal, assistir-hi degut a les nostres respectives obligacions laborals. Malgrat haver informat de la impossibilitat d’ assistir-hi en l’ dia i hora fixada unilateralment, el nostre portaveu va adrçar-se a l’ alcaldessa per demanar aplaçar la reunió dos dies, a la qual cosa s’ hi van negar. Cap dels regidors del govern amb dedicació parcial, però amb sou a càrrec de l’ ajuntament van assistir-hi, hi sols ho van fer els regidors a jornada completa i nómina. Però d’ això res a dit CDC, sols s’ ha enrecordat dels regidors del PUSA que com és normal, i vist els horaris dels Plens, en dies laborables i en horari de feina, ens resulta imposible conciliar la nostra tasca privada amb la defensa dels interesos dels nostres votants.

Des de l’aparició del PUSA, hem estat molt a sobre de la problemàtica de la seguretat al nostre municipi, i especialment a les urbanitzacions. Sense anar més lluny, i en les darreres setmanes, hem convocat un ple extraordinari per tractar el tema i hem participat a la reunió veïnal celebrada a Can Miret i arrel de la qual l’Ajuntament ha decidit convocar-ne una altra a Sant Julià d’Alfou.

Això sí, PUSA no era a la Junta de Seguretat Local, no hi podem fer-hi res més.

Comparteix

1 Response

  1. La negativa a canviar l’horari de la reunió és casual o té alguna cosa a veure amb la nota publicada per CD?
    M’imagino que en aquesta reunió es devien tractar temes més importants que l’absència dels regidors del PUSA.
    Desitjo que les decissions que es van prendre redundin en benefici de la seguretat dels veïns de Sant Antoni que és el que importa de veritat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment