Butlleti municipal SAV.(Festa d’ hivern)

Festa d’ Hivern de SAV segons el Butlletí municipal.

Una de les planes del butlletí  municipal  del mes de març recollia les activitats fetes durant la festa major d’ hivern al nostre poble. Malauradament, una de les activitats organitzades no era mencionada en lloc. Ens referim a la concentració de cotxes clàssics organitzada pel Clan del Clàssic. Una quarantena de cotxes i motos van sortir dels garatges un dia plujós per tal que l’ acte es realitzés malgrat el mal temps. Cotxes poc acostumats a la pluja i al fred, conductors arribats de Cardedeu, Llinars, La Garriga i Sant Pere van decidir compartir una part del seu temps  per tal que la festa Major de Sant Antoni lluís encara  més.

Com a President de l’ associació Clan del Clàssic i veí de Sant Antoni vaig sentir-me profundament dolgut , per la manca de tacte en vers tota aquella gent ,en veure que ni una sola paraula recollia la realització de l’ esdeveniment. No vull pensar que la meva condició de regidor del PUSA hagi tingut res a veure en aquest oblit.

Us posem un enllaç amb l’ adreça del Clan del Clàssic on podreu veure les fotos de l’ esdeveniment. http://clandelclassic.wix.com/web#!galeria-de-fotos/vstc2=ii-sant-antoni-de-vilamajor/photostackergallery12=14

Comparteix

Ferran Calvera

Nascut a Barcelona l' any 1967. Llicenciat en Dret 1995 UB. Funcionari de la Generalitat de Catalunya (2002). M`agrada molt la história.

1 Response

  1. Tan solo unas breves palabras para felicitarte por tu gran trabajo como concejal del PUSA,y como presidente de la associació Clan del Clàssic,efectivamente el boletin municipal no recoje dicha noticia,no les de importancia,sabemos que han echo mal desde el ayuntamiento en no publicar un buen reportaje,habra que pedir una explicacion a los responsables de dicho boletin, felicitarte por esa concentracion todos los vecinos que tenemos el honor de conocerte sabemos que haces las cosa con cariño y dedicacion, y esas cosas te hacen mas grandes,orgullosa de tenerte como vecino y como concejal de nuestros barrios. contar con mi apoyo y colaboracion siempre que sea necesario. un abrazo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment